Heerlijk genoten

Hoi Jonas en Antoinette,

Ik heb nog nooit zo welkom en thuis gevoeld. Hoe jullie in zo’n korte tijd de b&b hebben weten om te toveren in een sfeervolle Ardense en moderne plek is echt fantastisch.

Een stuk wild en een Belgisch bier en een mooie winterse wandeling

Kan niet wachten om weer langs te komen

6 Comments

 1. Mieke Bos

  Afgelopen week hebben we twee nachten geslapen in de kamer Laforet bij de B&B van Antoinette en Jonas.
  Ik voelde me direct thuis. In de grote ruimte zijn genoeg zitjes om even lekker bij de haard een biertje te drinken na een lange wandeling. Wij vonden het een prachtig gebied wat ook veel vlakke stukken heeft om lekker te wandelen.
  De bedden liggen heerlijk en het ontbijt was prima met verse jam uit de streek.
  Wij komen hier zeker nog eens terug in de zomer.
  Fam Bos

 2. Mia

  Een plaats waar je welkom bent,
  Met 2 kanjers van gedreven en liefdevolle mensen.
  De B&B La Belle Histoire is een parel om er te verblijven.

 3. Frans en Ine

  Juli 2020 Frans en Ine
  We verbleven een week in het ruime appartement van Antoinette en Jonas, waar we ons echt thuis voelden. De bedden waren fantastisch (beter dan thuis!), de douche heerlijk, tv en wifi werkten perfect en het ontbijt was uitgebreid en werd ‘Coronaproof’ aan tafel geserveerd, met elke dag een specialiteit van Jonas. De table d’hôte, door Jonas gekookt, was super. Antoinette gaf ons elke dag tips voor de wandelingen en uitjes, aangepast aan het weer. Buiten op de terrassen konden we een drankje drinken en van de zon genieten. We hadden een geweldig verblijf.
  Nog een tip: Wij hadden een hertje van artiste sculpteur Massimo Mohy in ons appartement (Antoinette heeft vast wel een foto), meer van zijn werk is te zien in zijn atelier in Bievre en in café La Folie Douce in Bohan.

 4. Danny Vanhaelewyn

  Top adres in de Ardennen. Nette kamer, goede bedden. Goed ontbijt. Rustige ligging. Persoonlijke bediening, en de uitbaters doen alles om je te verwennen. Wij komen zeker nog terug. Bedankt Antoinette en Jonas.

 5. Christophe en Annick

  September 2020 Christophe en Annick
  Tijdens ons vierdaagse verblijf in La Belle Histoire hebben we van ieder moment genoten. We werden zeer hartelijk ontvangen door Janus en Antoinette. Op korte tijd is het koppel erin geslaagd om een gezellige en knusse B&B uit de grond te stampen. Bij de B&B is er een heerlijke ruime tuin die zo is ingericht dat iedereen er wel zijn plekje vindt. Het appartement voldeed aan al onze wensen (goed bed, mooie functionele badkamer, …). Het is er ook zeer netjes. Het royale ontbijt werd met de glimlach door Antoinette opgediend aan tafel, met een glaasje vers fruitsap. Iedere morgen werden we verrast door de variëteit van het ontbijt, met telkens een lekker extraatje, klaargemaakt door Janus.
  De tabel d’hôte was superlekker. Ieder bordje was een kunstwerk op zichzelf, boordevol smaak. Antoinette heeft ons verschillende tips gegeven voor mooie wandelingen, die stuk voor stuk voldeden aan onze verwachtingen. Kortom, een verblijf in La Belle Histoire is een echte aanrader! We gaan zeker nog terug.

 6. Jos Claesen

  Echte verwenners zijn het: Antoinette en Jonas…Dit weekend zelfs één uur langer…vol-au-vent-best-ever, orval-corona-proof-aan-de-kachel, vet-wandelen-tussen-regendruppels…en ook dat nog: wild-gegeten…Dankjulliewel gedreven kanjers…beat Corona🙃

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>