Heerlijk genoten

Hoi Jonas en Antoinette,

Ik heb nog nooit zo welkom en thuis gevoeld. Hoe jullie in zo’n korte tijd de b&b hebben weten om te toveren in een sfeervolle Ardense en moderne plek is echt fantastisch.

Een stuk wild en een Belgisch bier en een mooie winterse wandeling

Kan niet wachten om weer langs te komen

3 Comments

 1. Mieke Bos

  Afgelopen week hebben we twee nachten geslapen in de kamer Laforet bij de B&B van Antoinette en Jonas.
  Ik voelde me direct thuis. In de grote ruimte zijn genoeg zitjes om even lekker bij de haard een biertje te drinken na een lange wandeling. Wij vonden het een prachtig gebied wat ook veel vlakke stukken heeft om lekker te wandelen.
  De bedden liggen heerlijk en het ontbijt was prima met verse jam uit de streek.
  Wij komen hier zeker nog eens terug in de zomer.
  Fam Bos

 2. Mia

  Een plaats waar je welkom bent,
  Met 2 kanjers van gedreven en liefdevolle mensen.
  De B&B La Belle Histoire is een parel om er te verblijven.

 3. Frans en Ine

  Juli 2020 Frans en Ine
  We verbleven een week in het ruime appartement van Antoinette en Jonas, waar we ons echt thuis voelden. De bedden waren fantastisch (beter dan thuis!), de douche heerlijk, tv en wifi werkten perfect en het ontbijt was uitgebreid en werd ‘Coronaproof’ aan tafel geserveerd, met elke dag een specialiteit van Jonas. De table d’hôte, door Jonas gekookt, was super. Antoinette gaf ons elke dag tips voor de wandelingen en uitjes, aangepast aan het weer. Buiten op de terrassen konden we een drankje drinken en van de zon genieten. We hadden een geweldig verblijf.
  Nog een tip: Wij hadden een hertje van artiste sculpteur Massimo Mohy in ons appartement (Antoinette heeft vast wel een foto), meer van zijn werk is te zien in zijn atelier in Bievre en in café La Folie Douce in Bohan.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>